Vállalati vagyonbiztosítás

Ön hogyan gondoskodik értékei biztonságáról?

Egy vállalkozás működését számtalan veszély fenyegeti. Léteznek különböző kockázatkezelési technikák, mint a megelőzés, tartalékolás, de igazán nyugodt akkor lehet egy cégvezető, ha a működő vagyont biztosítás védi.

Forduljon hozzám bizalommal! Egy teljeskörű kockázatelemzést követően – Önnel egyeztetve – megteremtjük a vállalkozása biztonságát jelentő biztosítási fedezetet.

Vállalkozások és intézmények részére, azok vagyoni kárainak fedezetére az általunk felmért kockázatok, és a döntéshozó igényeinek megfelelő vagyonbiztosítási csomagot állítunk össze a biztosítási piac kínálatából. Az általánosan ismert tűz és elemi károk biztosítása mellett olyan kiegészítő biztosításokat is tudunk javasolni ügyfeleink részére, amelyek a biztosítható vagyoni kockázatok szinte teljes körére fedezetet nyújtanak.

Biztosítónként eltérő kockázati csomagok léteznek, melyek általában alap-, (tűz, robbanás és összeroppanás, valamint villámcsapás kockázatok) és kiegészítő (vihar, árvíz és felhőszakadás, jégverés és hónyomás, vezetékek törése, idegen légi és földi jármű okozta károk) biztosítási részből állnak.

A biztosítás kiterjeszthető további biztosítási elemekkel, mint pl.: tűzoltó berendezések meghibásodása okozta károk, elektromos áram okozta tűzkárok, tűzkár nélküli füst- és koromszennyeződés, és a villámcsapás másodlagos hatása kockázatokra. A tűz- és elemi károk biztosítása – néhány kivételtől eltekintve – a működő vállalkozások, intézmények valamennyi saját vagyontárgyára, és a kártérítési felelősséggel használatukban lévő idegen vagyontárgyakra köthető meg.

Az alap-vagyonbiztosítás igénybevétele mellé kiegészítő betöréses lopás és rablásbiztosítás is köthető a lezárt helyiségekből, dolog elleni erőszakkal történő behatolással, a biztosított vagyontárgyak eltulajdonításával okozott károkból származó veszteségek fedezetéül.

A kiegészítő üvegtörés-biztosítás igénybe vehető az alap-vagyonbiztosításban biztosított épületek, építmények szerkezetileg beépített üvegezésében, nyílászáróinak üvegezésében, belső üvegezésében, üveg cégtábláiban és üvegfóliáiban bekövetkező károkra.

A kiegészítő tűzüzemszünet-biztosítás az alap-vagyonbiztosításban foglalt tűz, robbanás és villámcsapás káresemények okozta olyan üzemszüneti veszteségekre nyújt fedezetet, amely veszteségeket a biztosított folyamatos üzemmenet mellett kigazdálkodhatott volna.

A vállalkozások és intézmények gazdálkodási és működési körükben bekövetkezett másnak okozott káresemények miatt kártérítési felelősséggel is tartozhatnak. Ezen kockázatok kezelésére felelősségbiztosítási elemekkel bővíthetik biztosítási fedezetüket. A felelősségbiztosítást a vállalkozás tevékenységi körének, termelési és szolgáltatási tevékenységének sajátosságainak megfelelően kell megkötni, melynek kiválasztásában szakmai segítséget nyújtunk. Fajtáiról részletesebben a Felelősségbiztosítások pont alatt olvashat.

Vélemény, hozzászólás?

Partnereink

Kapcsolat

Név: Szilágyi Alex
Telefon: +36308192885
FAX:
Székhely:
Adószám:
Alkuszi szám:   
RSS feed: www.tebiztositasod.hu/rss