Lakásbiztosítás

Fontos Önnek, hogy otthonát biztosítás védje?

Az otthon megteremtése, legyen az tömbházi lakás, vagy kertvárosi, falusi családi ház, nagy terhet ró a “fészekrakókra” és a lehetőségek megteremtése, vagy a felvett hitel visszafizetése évtizedekre is elhúzódhat. A káresemény pedig, amely mindezt tönkre teheti, sokszor pillanatok műve, és az addig megszerzett javaink odaveszhetnek. Gondoljon csak arra, hogy mi történt Mátrakeresztesen, Hosszúpályiban, vagy akár Mezőhegyesen. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy minden otthont védje biztosítás.

A lakásbiztosítás segítségével Ön egyszerre gondoskodhat lakása és családja biztonságáról. A biztosítás teljes körű, minden veszélynemre kiterjed, így például a tűzre, elemi károkra, betörésre, üveg- és vízkárra.

A lakásbiztosításokhoz kiegészítő balesetbiztosítás is köthető, mely segítségével akár családja védelméről is gondoskodhat! A lakásbiztosításokban a klasszikus kockázatokon túl biztosítónként eltérő tartalommal speciális szolgáltatások is találhatók, úgy mint a lakás kulcsának ellopása, elvesztése miatti zárcsere, a bankkártya elvesztése, ellopása, készpénz eltulajdonítása, áramkimaradás esetén a fagyasztóban tárolt élelmiszerek megromlása, speciális üvegfelületek törése, illetve a riasztóberendezés, biztonsági kamera ellopása miatt keletkezett veszteség csökkentése.

A lakásbiztosítás hitelfedezeti biztosításként is felhasználható, ha Ön lakásvásárlásához banki hitelt kíván igénybe venni, azonban biztosításának megkötése előtt társasházak esetében keresse fel közös képviselőjét a szükségtelen esetleges duplikált biztosítások elkerülése érdekében!

Sokan nem tudják, hogy a hitellel terhelt ingatlanok esetében is lehetséges biztosító váltása és nem szükséges a hitel felvételekor megkötött biztosítást fizetni egészen a hitel lejáratáig. Már meglévő lakásbiztosításuk esetén is érdemes évről, évre az alábbi linken biztosításukat újra számolni, tekintettel arra, hogy azok díjai éves rendszerességgel, évfordulókkal az esetek többségében emelkednek, melyek éves díjai egy régi, több éves biztosítás esetében a jelenlegi ajánlathoz képest több százalékkal is magasabbak lehetnek ugyanazon, vagy esetlegesen egy szélesebb szolgáltatást nyújtó biztosításhoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Partnereink

Kapcsolat

Név: Szilágyi Alex
Telefon: +36308192885
FAX:
Székhely:
Adószám:
Alkuszi szám:   
RSS feed: www.tebiztositasod.hu/rss