Lakástakarékpénztár

Ma Magyarországon talán az egyik legkedvezőbb megtakarítási forma, melyet mind magánszemélyek, mind társasházak igénybe vehetnek, és élvezhetik annak előnyét.

A lakástakarékpénztári megtakarítások már 5.000.- Forintos havi díjtól, egészen 20.000.- Forintos megtakarítási díjig köthetők, így befizetéseink után magánszemélyek esetében, a garantált kamaton felül, akár évi 72.000.- Forintos állami támogatáshoz juthatunk, mely egy 10 éves magtakarítási időszakra vetítve 720.000.- Forint.

Megtakarítási szerződés aláírását megelőzően érdemes a magyarországi pénztárak között körültekinteni, hiszen már a számla megnyitásakor, akár 80.000.- Forintot is megspórolhatunk!

Megtakarításunk, az állam által nyújtott támogatás, valamint a magtakarításunkra kapott kamaton felül a megtakarítási időszak végén lehetőség van fix kamatozású forint hitel felvételére is, azonban egyes lakástakarék pénztáraknál már a megtakarítás elindítását követően is lehetőség nyílik erre.

Irodánk a Fundamenta, OTP, Erste és Aegon lakástakarékpénztárakkal kapcsolatban áll, így ügyfeleinket teljes körűen ki tudjuk szolgálni.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Partnereink

Kapcsolat

Név: Szilágyi Alex
Telefon: +36308192885
FAX:
Székhely:
Adószám:
Alkuszi szám:   
RSS feed: www.tebiztositasod.hu/rss